BRONS gelaatsbehandelingen

Basis : reinigend en verzorgend.

Onze BRONS basisbehandelingen zijn vooral gericht op huidverzorging en reiniging, waarbij ontspanning centraal staat. Producten worden aangepast aan uw type huid.

Inbegrepen: Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling/lysing/scrub, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen wenkbrauwen, verzorgend masker, gelaatsmassage, 24h crème.

Hydrasence Basisgelaatsbehandeling

Deze behandeling voor de droge tot zeer droge huid hydrateert en verzorgt de huid, waardoor de celstofwisseling wordt bevorderd en hersteld.

Door verbetering van de celstructuur wordt overmatig vochtverlies voorkomen. De verzachtende en beschermende producten waarmee in deze behandeling wordt gewerkt, houdt de huid in optimale conditie.

Sensilence basisgelaatsbehandeling

Deze behandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid zorgt voor een beschermende werking tegen externe invloeden.

Het bevordert het herstel van de huid en heeft een vochtregulerende werking. Bovendien wordt de huid gekalmeerd waardoor rode plekken wegtrekken en minder snel ontstaan.

Matifiante basisgelaatsbehandeling

Deze behandeling voor de onzuivere / vette huid zorgt voor een dieptereiniging om de huid ontvankelijk te maken voor de verdere regenererende en verzachtende behandeling.

De talg reducerende componenten zorgen ervoor dat de talgklieren rustiger worden. De huid wordt gekalmeerd en beschermd tegen milieuverontreiniging en weersinvloeden.

Prijzen BRONS basisbehandelingen

Matifiante basisbehandeling 45 min € 50 Nu boeken
Sensilence basisbehandeling 45 min € 50 Nu boeken
Hydrasence basisbehandeling 45 min € 50 Nu boeken