Gelaat & lichaam

Epileren, harsen, verven.

Bij epilatie/waxen kun je tot wel 4 weken van een gladde huid genieten. Want wanneer je haartjes bij de wortel verwijdert, duurt het veel langer voordat ze weer terug groeien dan wanneer je een zogenaamde oppervlaktemethode gebruikt, zoals scheren of ontharingscrèmes. En wanneer ze weer terug groeien, zijn de haartjes zachter en dunner dan ervoor.

Wenkbrauwen epileren, bijwerken en/of verven

Onze wenkbrauwen hebben net als onze wimpers een enorme impact op onze gezichtsuitdrukking. Door ze mooi en perfect te epileren en ze in een perfecte vorm te brengen, geeft uw gezicht een goede uitstraling. In de juiste kleur verven, aangepast aan uw kleur -en/of haartinten, geven volle glanzende en beter gevormde wenkbrauwen.

Waxen/Ontharen

Waxen is een langdurige en efficiënte manier van ontharen. Je huid ziet er niet alleen mooier uit, maar voelt ook zachter aan voor weken. Wij werken zowel met film- als striphars. Zo kunnen wij de meest geschikte hars per zone gebruiken. Alle ontharingen gebeuren snel, professioneel en hygiënisch. Gecombineerd met de vochtinbrengende en anti-verouderingseigenschappen van onze hars, is het eindresultaat een prachtige, gladde huid die vrij is van haartjes. De haartjes worden praktisch pijnloos verwijderd, met aandacht voor de voor-en nabehandeling van de huid, zodat irritaties achterwege blijven.

Prijzen Opties

Wimpers verven (in combi met gelaatsbehandeling slechts €10) € 12 Nu boeken
Wenkbrauwen verven (in combi met gelaatsbehandeling slechts €10) € 12 Nu boeken
Wenkbrauwen epileren/harsen € 12.5 Nu boeken
Wenkbrauwen + wimpers verven (in combi met gelaatsbehandeling slechts €18) € 20 Nu boeken
Harsen bovenlip € 7 Nu boeken
Harsen kin € 11 Nu boeken
Harsen oksels € 22 Nu boeken
Harsen bikinilijn € 25 Nu boeken
Harsen van onder of bovenbenen € 25 Nu boeken
Harsen van onder + bovenbenen € 35 Nu boeken
Harsen van benen + bikinilijn € 40 Nu boeken