Gelnagels

We gebruiken onze handen continu. Onze handen zijn als het ware ons visitekaartje, dus ze kunnen maar beter verzorgd zijn! Bij die handen horen natuurlijk ook afgewerkte nagels.

Elke vrouw heeft haar eigen reden om haar nagels te laten doen. De één wil lange nagels en de ander wil korte nagels. De wens van de klant staat altijd voorop.

Gelnagels (gekleurd of naturel)

Color Gel kan je zien als een semi-permanente nagellak en is een geleiachtig product dat wordt uitgehard onder een lamp met uv-LED licht. Afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien moeten ze na 3 à 4 weken bijgewerkt worden. Bij een nabehandeling wordt ongeveer 95% van het oude product verwijderd, om te voorkomen dat de nagel te dik wordt. Vervolgens wordt de nagel terug op de gewenste lengte gezet. Dan wordt de nagel terug gemodelleerd met een nieuw laagje gel. Uiteraard kunt u nu ook veranderen van kleur of design. Het is niet raadzaam om de nagels zelf te verwijderen! U kan dit best door mij laten doen, anders wordt uw natuurlijke nagel hoe dan ook beschadigd.

French Manicure

Bij een klassieke French manicure krijgt de nagel een naturel look, terwijl het randje in stralend wit gemaakt wordt. Het geeft de nagels een natuurlijke en toch uiterst verzorgde uitstraling. French Manicure is uiterst geschikt om het verschil tussen kortere en langere nagels te camoufleren. Het witte randje maakt de korte(re) nagels optisch gezien langer.

Nail-art

Nail-art is de verzamelnaam voor elke manier waarop nagels versierd kunnen worden. Het kan door middel van gekleurde gel, nagellak, acrylverf, glitters, strass steentjes, stickers, konad stempels enz… Echt alles is mogelijk. Van een klein en subtiel design op één nagel tot hele kleurrijke ontwerpen op alle nagels. De prijzen zijn verschillend afhankelijk van wat er genomen wordt. Er is een enorm ruime keuze.

Prijzen Nagelstyling

Verwijderen van gelnagels incl basis manicure verzorging € 25 Nu boeken
Nailart op meer dan 2 nagels € 3/st Nu boeken
Nailart op 2 nagels gratis Nu boeken
Herstelling na 2 weken € 4/st Nu boeken
Herstelling binnen de 2 weken gratis Nu boeken
Herstelling extra tip € 1 Nu boeken
Gelnagels bijvulling € 40 Nu boeken
Gelnagels nieuwe set op eigen nagel € 45 Nu boeken
Gelnagels nieuwe set : met verlenging via tips € 55 Nu boeken