GOUD Acnébehandelingen

Ontstekingsremmend / verzachtend.

GOUD Acné behandelingen

Huidproblemen zoals actieve en passieve acné, eczeem en psoriasis, kunnen adequaat behandeld worden. Dankzij de geweldige resultaten die geboekt worden, adviseren steeds meer dermatologen de producten van Courtin bij huidproblemen. De gelaatsverzorgingsproducten van Courtin zijn 100% natuurlijk en bevatten zuivere tea tree olie. Deze olie heeft een heilzame, verzachtende en antiseptische werking.

Courtin Acne behandeling (actieve acne)

Intensief ontstekingsremmend, op basis van zuivere tea tree olie. Heeft een heilzame, verzachtende en antiseptische werking

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van het acné treatment systeem van Courtin.  Na deze behandeling is de huid gehydrateerd, ontstekingen zijn behandeld en de huid is hersteld.

Courtin Spa tea tree lift off behandeling (passieve acne)

Intensief ontstekingsremmend, voor passieve acne, psoriasis, eczeem, op basis van zuivere tea tree olie. Heeft een heilzame, verzachtende en antiseptische werking.

Deze intensieve behandeling bestaat uit een masker in poedervorm welke gemengd met water tot een homogene massa gemaakt wordt met daarin de zeer actieve werkstof Tea Tree olie. De algen, welke aanwezig zijn in dit masker zorgen voor een complete afsluiting van de huid. In combinatie met water verandert dit masker namelijk van structuur en gaat het van vloeibare vorm over naar een vaste doch elastische vorm. Het masker zorgt voor een soepele en optimaal gehydrateerde huid. De extra toevoeging van de pure Tea Tree olie maakt dit masker uitermate geschikt voor speciale huidtypes welke vaak een gedehydrateerd uiterlijk vertonen.

Prijzen GOUD Acné behandelingen

Courtin Spa tea tree lift off behandeling (passieve acne) 60 min € 55 Nu boeken
Courtin acne behandeling (actieve acne) 75 min € 60 Nu boeken