GOUD Gelaatsbehandelingen

Huidverstevigend /-verbetering.

Wij bieden 10 verschillende GOUD behandelingen aan met ieder een specifiek doel. Hieronder vindt u een overzicht.

Farorisan gelaatsbehandeling met diamant vliesmasker

Intensief hydraterend. Uitermate geschikt voor de vermoeide droge huid.

In deze behandeling wordt gewerkt met het Diamant vliesmasker welke vooral hydraterende eigenschappen heeft en het vochtbindend vermogen van de huid bevordert. Dit masker bevat diamantpoeder dat bekend staat om haar stimulerende werking op de bloedcirculatie met als resultaat een stralende teint!

Active Age anti-rimpel hydraterende behandeling met crèmemasker

Intensief hydraterend.

Geschikt voor de droge/gevoelige, rijpere en/of verslapte huid die misschien wat craquelé is geworden.  Naarmate men ouder wordt, verslapt de huidstructuur en de huid vertoont grovere plooien, waardoor er rimpels gaan ontstaan. Het huidreliëf en de poriën worden grover, de hoornlaag wordt craquelé waardoor er vochttekort ontstaat. De ceramides, welke in deze crèmes zitten verwerkt, zijn huideigen waardoor ze door kunnen dringen tot in de diepere huidlagen en hierdoor intensief kunnen werken op bovengenoemde punten.

Active Age anti-rimpel hydraterende behandeling met Caviar vliesmasker

Intensief hydraterend. Specifiek voor de vochtarme rijpere huid.

Het Caviar vliesmasker met collageen -en caviaarextracten zorgt voor intensieve huidversteviging. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker met sterk hydraterende eigenschappen. Het bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen -en caviaar extracten. De collageen en caviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging.

Farotherm modellage gelaatsbehandeling met gipsmasker en ampullen

Intensief hydraterend. Een intensieve behandeling geschikt is voor verschillende huidtypen. Modellerende werking op de huid.

In deze behandeling wordt gewerkt met het Farotherm modellerend gipsmasker. Door de afsluitende en verwarmde eigenschappen zorgt dit gipsmasker voor een diepere opname van de werkstoffen van de ampullen die eronder worden aangebracht. Het gipsmasker heeft het een modellerende werking op de huid.

Active Age anti-rimpel anti-verouderingsbehandeling met crème masker (Tired skin)

Huid verstevigend en Anti-Age. Specifiek bedoeld voor de droge/gevoelige en rijpere huid.

Deze behandeling zorgt voor een gezonde teint, verleent gladheid en zachtheid aan de huid en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpeltjes gereduceerd worden. Geeft direct een frisse oogopslag. De Ceramides houden tevens het vochtgehalte op peil waardoor rimpels voorkomen kunnen worden.

Active Age anti-rimpel anti-verouderingsbehandeling met cel herstellend crème masker

Huid verstevigend en Anti-Age. Specifiek bedoeld voor de droge/gevoelige en rijpere huid, bij huidbeschadigingen (zonnebrand, ziekte, uitdroging).

Deze behandeling biedt intensieve bescherming en versterkt de natuurlijke afweer van de huid. Ze heeft een regenererende en sterk hydraterende werking. Te gebruiken bij huidbeschadigingen die een versnelde huidveroudering (rimpels) tot gevolg hebben. Verleent gladheid en zachtheid aan de huid.

Orb Lavendel paraffine anti-age gelaatsbehandeling

Huid verstevigend en Anti-Age. Geeft een diepere spierontspanning en verjonging in het gelaat. Het revitaliseert de doffe, ouder wordende, ondervoede huid.

In deze behandeling wordt er gewerkt met een warm lavendel paraffinemasker. De warme ORB penseeltechniek geeft een diepere spierontspanning en verjonging in het gelaat. Het revitaliseert de doffe, ouder wordende, ondervoede huid en zorgt zo voor een verbeterde doorbloeding en een dieper niveau van hydratatie.

Vitamine C lift off gelaatsbehandeling

Huid verstevigend en Anti-Age.  Geeft een liftend effect. Beschermt tegen vrije radicalen. Geeft een frisse look.

Door de hoge concentratie Vitamine C reduceert dit masker fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. Tevens heeft ze een stimulerende en toniserende werking. Naast de hydraterende werking, bestrijdt dit masker de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de ampullen hydrateert en vitaliseert het de huid. Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.

Protection & anti-age bessenmasker gelaatsbehandeling

Huid verstevigend en Anti-Age.

Dit protection & anti-ageing masker is het perfecte peel-off masker om huidveroudering tegen te gaan. De rijke ingrediënten met cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering uitstellen.

Caviar Energising lift-off gelaatsbehandeling

Huid verstevigend en Anti-Age.

Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden en zorgen voor een intensieve versterking van de huidbarrière. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling en veel frisheid en dynamiek. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.

Prijzen GOUD behandelingen

Active Age anti-rimpel hydraterende behandeling met crèmemasker 75 min € 60 Nu boeken
Active Age anti-rimpel anti-verouderingsbehandeling met crème masker (Tired skin) 75 min € 60 Nu boeken
Active Age anti-rimpel anti-verouderingsbehandeling met cel herstellend crème masker 75 min € 60 Nu boeken
Orb Lavendel paraffine ant-age gelaatsbehandeling 75 min € 65 Nu boeken
Farotherm modellage gelaatsbehandeling met gipsmasker en ampullen 75 min € 70 Nu boeken
Caviar Energising lift-off gelaatsbehandeling 75 min € 74 Nu boeken
Vitamine C lift off gelaatsbehandeling 75 min € 74 Nu boeken
Protection & anti-age bessenmasker gelaatsbehandeling 75 min € 74 Nu boeken
Active Age anti-rimpel hydraterende behandeling met caviar vliesmasker 75 min € 75 Nu boeken
Farorisan gelaatsbehandeling met diamant vliesmasker 75 min € 75 Nu boeken