Kinderfeestjes

Make-up/nagellak kinderparty

Verjaardag of communie in het verschiet? Maak je dochter supergelukkig en geef haar een uniek geschenk met een geweldig nagellak, hairstyling & make-up feestje!

Onze ervaring leert dat meisjes het enorm leuk vinden om met make-up, nagels en haar bezig te zijn. Met dit Beauty Kinderfeestje Thuis is dit de ideale kans om ze een onvergetelijke dag te bezorgen.

Op dit Beauty Kinderfeestje bij u thuis, is alles mogelijk! Nageltjes lakken en versieren, hairstyling, haar opsteekkapseltjes, kindergrime, make-up feestje…

Voorbeeld:

Hoe organiseer ik dit Beauty Kinderfeestje Thuis?

Maak uitnodigingen voor het "Beauty Kinderfeestje Thuis" in de vorm van een lippenstift of nagellak of maak een foto van je eigen opgemaakte dochter in een leuke outfit.

De woonkamer tover je met een paar tuinstoelen zo om in een echte schoonheidssalon. De meisjes zullen het kinderfeestje van hun leven hebben. Hang eventueel wat voile doeken en posters op ter decoratie. Zet 5 tuinstoelen neer met daarnaast een klein tafeltje, stoeltje of krukje om de benodigdheden op neer te zetten. Zet een rustig muziekje op. We zetten op elk tafeltje een handdoek, een gastendoekje, een afwasteiltje, reinigingsgel, een paar wattenschijfjes, de (zelfgemaakte*) peeling, het (zelfgemaakte*) maskertje, dagcrème, handscrub/handcrème.

Activiteiten

De meisjes worden in groepjes van twee gedeeld. De ene helft gaat in de stoel liggen en de andere helft gaat aan de slag:

  • afwasteiltje vullen met warm water
  • handdoek over de schouders leggen
  • gezicht schoonmaken met reinigingsgel en dit daarna afnemen met een nat warm gastendoekje
  • op een wattenschijfje wat gezichtstonic doen en daarmee het gezicht nogmaals schoonmaken
  • de (zelfgemaakte*) peeling op het gezicht doen en scrubben en dit met een warm nat gastendoekje weer schoonmaken
  • het (zelfgemaakte*) gezichtsmasker aanbrengen en dit 15 minuten in laten trekken
  • ondertussen kan een handscrub of massage gegeven worden.
  • het masker verwijderen met een nat warm gastendoekje
  • de dagcrème aanbrengen
  • als klap op de vuurpijl een make-up en/of nagels lakken of haar krullen en/of opsteken!!

Daarna worden de rollen omgedraaid.

Alternatief

Een alternatief voor bovenstaande is dat de kinderen alles zelf doen.

We zetten op de tafel spiegels, watjes, lotions, reinigingsmiddelen, sponsjes en heel veel make-up voor dit gave Beauty Kinderfeestje bij u thuis. De meisjes gaan met haarbanden in, hun huid reinigen en daarna verzorgen met een maskertje, dat wordt lachen!

Hierna make-up aanbrengen met foundation, blush, oogpotlood en mascara. Voor een prachtige oogopslag kan ook een beetje glitteroogschaduw aangebracht worden!

De lippen worden versierd met sprankelende lipgloss en daarna kunnen de meisjes hun nagels nog lakken.

Eventueel kunnen wij ook haar krullen en opsteken, zodat het echte diva’s zijn tegen het einde van het feestje.

* Een (kinder)gezichtspeeling voor de gevoelige huid kan je heel gemakkelijk zelf maken. Je hebt hier 2 eetlepels kwark, 1 eetlepel honing en 1 kopje suiker voor nodig. Vervolgens mix je de kwark, honing en de suiker totdat er een pasta ontstaat. Scrub hiermee zachtjes de vooraf schoongemaakte huid.

* Een (kinder)gezichtsmasker voor de gevoelige huid is ook heel gemakkelijk zelf te maken. Je heb hier 1 kopje koude yoghurt en een half kopje havermout voor nodig. Vervolgens mix je de yoghurt en de havermout. Smeer het op je gezicht en laat het 15 minuten intrekken. Was het af met een warm washandje.

Prijs kinderfeestje

Mogelijkheden: kindergrime, beautysalon, haar en make-up, nagels lakken en nailart
Kinderfeestje aan huis voor min 8 kinderen (straal max. 25km, vervoersonkosten +0,35€/km) 3u € 15 per kind Nu boeken