Make-Up

Dag-, avond -en bruidsmake-up.

Voor een fotoshoot, vrijgezellenfeestje, personeelsfeest, babyborrel, feest, verjaardag of gewoon een avondje op stap… Geen enkele gelegenheid is te gek om je mooi te laten opmaken en vooràl je mooi te voelen! Hierbij krijg je ook make-up advies op maat.

Dag Make-Up

In amper 45 minuten wordt u omgetoverd tot een mooiere versie van uzelf: egale huid, frisse teint, open blik en een algemene gezonde uitstraling. Tijdens deze make-over worden uw troeven in de kijker gezet en de minpuntjes worden vakkundig gecamoufleerd. Met een subtiele oogmake-up geven we je sprekende ogen die zorgen voor een zelfverzekerde sprankelende blik.

Feest Make-Up

Voor een avond- of feestgelegenheid mag de make-up iets meer naar voren komen. Door het indirecte licht kunnen we meer accenten leggen dan overdag: lange wimpers, volle lippen, glanzende texturen, fellere oogmake-up, eyeliner, uitgesproken jukbeenderen… In samenspraak bepalen we uw feestmaquillage! Laat u in alle rust en luxe opmaken voor een speciale gelegenheid en boek nu uw avondmake-up.

Bruidsmake-up

Op je trouwdag, de 'grote dag' wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. De finishing touch voor een bruid is een stralende make-up die de hele dag perfect blijft zitten en bijzonder mooi overkomt op de trouwfoto’s. Ook al draag je misschien zelden make-up of hou je van een natuurlijke uitstraling, toch raden wij je aan om te kiezen voor een bruidsmake-up. Je goede punten worden geaccentueerd en je minpuntjes gecamoufleerd, zodat je er oogverblindend mooi uit ziet gedurende de ganse dag.

We spreken op voorhand een proefmake-up af om te zien welke kleuren en welke stijl je het beste flatteren, zodat je er op je grote dag niet alleen uitziet als een prinses, maar je ook zo voelt.

Wil je 's avonds voor je avondfeest een touch-up van je make-up of wil je je make-up dan wat feller, dan komen we tot bij jou.

Ladies night out

4 tot 6 vriendinnen worden professioneel opgemaakt voor een onvergetelijk avondje uit!

(TIP voor vrijgezellenavond!)

Een avondje uit onder de dames, laat je professioneel opmaken in groep, een hapje en een drankje en een leuk muziekje om alvast in de sfeer te komen.

Elke dame krijgt een persoonlijke look aangemeten, waar zij zich goed bij voelt. Sit back & relax with the girls!  Deze sessie duurt in totaal 2 tot 3 uur en kan je boeken vanaf € 45 per persoon.  Ook mogelijk op verplaatsing mits toeslag van vervoersonkosten 0.35€/km.

Prijzen

Dag make-up € 38 Nu boeken
Avond/Feest make-up € 43 Nu boeken
Make-Up aan huis (+ verplaatsingskosten 0.35€/km) € 55 Nu boeken
Bruidsmake-up (in ons salon, incl proef make-up en quick ampule behandeling € 95
Indien bruidsmake-up aan huis (+ verplaatsingskosten 0.35€/km) + € 24 Nu boeken
Touch-up avond make-up (+ verplaatsingskosten 0.35€/km) € 40 Nu boeken
Ladies night out (prijs per persoon) (indien op verplaatsing + verplaatsingskosten 0.35€/km) € 45 Nu boeken