Manicure

Basis of spa manicure met pakking.

Manicure

Onze handen zijn dikwijls ons visitekaartje, in het bijzonder bij mensen die dagelijks in hun professionele bezigheden met mensen in contact komen. Toch wordt er aan onze handverzorging onterecht minder aandacht geschonken. Door middel van een regelmatige manicure bekomt u prachtige nagels.

Tijdens de manicure zorgen wij voor vijlen van de nagels, nagelriemen achteruitduwen, velletjes verwijderen, nagelriemolie inmasseren, ontspannende handmassage, basislak of polieren.

Spa Manicure Deluxe met lavendel paraffinepakking

Een spa manicure bestaat uit een intensieve diepteverzorging en relaxatie voor handen. Het is een hydraterende verzorging voor handen en nagels. Eerst worden de nagels verzorgd, daarna volgen de handen. Deze manicure is ideaal voor mensen die over mooie natuurlijke nagels beschikken of die omwille van het beroep geen gelnagels mogen dragen en toch mooie en verzorgde handen willen hebben. Net zoals bij de manicure zorgen wij voor vijlen van de nagels, nagelriemen achteruitduwen, velletjes verwijderen en nagelriemolie inmasseren, gevolgd door een handmasker en paraffine handpakking, een ontspannende handmassage, basislak of polieren.

Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème of handmasker beter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrème of handmasker ingemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 5 à 10 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème of het handmasker goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan. Ideaal als verjongingskuur voor de handen.

Prijzen

Basis manicure (nagels lakken + €5) € 25 Nu boeken
Spa Manicure Deluxe met lavendel paraffinepakking € 35 Nu boeken