Massage

Bij een massage is geestelijke ontspanning en spierontspanning belangrijk. Daarom maken wij gebruik van een heerlijk ruikende en spierversoepelende olie vol etherische oliën.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een heerlijk ruikende salon, met een aangename temperatuur en ontspannende muziek. Na binnenkomst wordt u op de massagetafel toegedekt en breng ik warme massageolie aan.

Hotstone massage

Hotstone massage is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. Je wordt los gemasseerd met warme basaltstenen en olie. De warmte afkomstig van de stenen geeft een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doet ontstaan dat een “stretching effect" heeft op de spieren. De combinatie van warmte en beweging maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Dit verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Wat zijn basaltstenen?

Dit zijn harde en ijzerhoudende vulkanisch gesteente van hoge dichtheid. Ze houden daarom de warmte goed vast. De stenen komen uit rivierbeddingen of zee. Ze komen van schone en energierijke gebieden. Wie gevoelig is voor energie zal ontdekken dat deze stenen een kracht van zichzelf hebben die meer is dan een willekeurige steen van bijvoorbeeld het tuincentrum. Het zijn ook goede geleiders en doorgevers voor energie.

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Een Hotstone massage is bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als stress, spier-problemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz.. Na de massage krijgt u een lekker glas koud water om alle afvalstoffen die los zijn gekomen, af te voeren.

Ontspanningsmassage

Een relaxerende massage van de rug, nek, schouders, benen, voeten, armen, handen, evt. buik en / of gezicht. Deze kalmeert de spieren en bevordert de lichaamsenergie. Een ontspanningsmassage stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, verlicht emotionele en lichamelijke spanningen en het kan helpen tegen slapeloosheid.

Prijzen

Ontspannende rug-, nek -en schoudermassage 30 min € 40 Nu boeken
Ontspannende lichaamsmassage met essentiële olie 45 min € 55 Nu boeken
Hotstone massage 75 min € 70 Nu boeken