Medische pedicure

Voor pedicure en voetverzorging werk ik met de producten van Courtin. Door de intensieve werking van deze producten zijn ze met name zeer geschikt voor tal van voetproblemen zoals zweetvoeten, schimmelinfecties op huid en nagels, wintervoeten, eczeem, droge en ruwe voeten, kloven, etc.

U heeft voor de behandeling van bovengenoemde en andere kwalen niet langer voor elk probleem een apart product nodig. De Courtin producten op basis van Tea Tree Olie, pakken alle problemen resoluut en adequaat aan. Tevens beschikt Courtin ook over een huidverzorgingslijn geschikt voor alle probleemhuiden. Het advies hierbij is om tussen de behandelingen met dezelfde Courtin produkten uw huid/voeten te blijven verzorgen, het resultaat zal u verbazen.

Medische pedicure

Hoewel je voeten het verst van je afstaan, hebben ze één van de belangrijkste functies te vervullen. Ze dragen ons volledige lichaamsgewicht en zorgen voor stabiliteit en evenwicht. Likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels kunnen voor pijn en ongemakken zorgen. Professionele voet- verzorging helpt je om je voeten gezond te houden en verlost je van alle eventuele klachten.

Spa Pedicure Deluxe

Een spa pedicure bestaat uit een medische pedicure gevolgd door een intensieve diepteverzorging en relaxatie voor voeten.  Deze behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder, het heeft een zeer ontspannende werking en uw voeten voelen soepel en jong aan. Pure verwennerij!

Nagellak of gel

Bij elke voetverzorging kun je als finishing touch kiezen voor een kleurtje op je teennagels!  Er is een ruim assortiment aan nagellak beschikbaar. Bij het lakken wordt eerst een transparante basislaag aangebracht, zodat de kleurpigmenten van de kleurlak niet in de nagelplaat kunnen dringen.

Je kan ook kiezen voor color gel op je teennagels. Je teennagels zijn dan meteen droog en blijven 4 à 6 weken mooi.

Prijzen

Medische pedicure 30 min (nagels lakken + €5) € 30 Nu boeken
Per 15 min extra werk € 10
Luxe spa voetverzorging met verwarmend of verkoelend voetmasker (incl pedicure) € 55 Nu boeken

De meeste ziekenfondsen voorzien een gedeeltelijke terugbetaling van uw pedicure behandelingen. Informeer bij uw eigen ziekenfonds, breng het benodigde document mee naar uw afspraak en als erkende medische pedicure vul ik dit graag in voor u.