PLATINA Fruitzuurpeeling

Huidverjonging/-verbetering.

PLATINA Glycopeel fruitzuren behandeling

Er stralend uitzien en jeugdigheid vasthouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen is daarbij het sleutelwoord. Een peeling heeft als doel om de dode huidcellen te verwijderen. De glycopeel behandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intensieve dieptewerking en een groot bereik in de huid heeft.

De behandeling bestaat uit drie belangrijke stappen:

Stap 1: het aanbrengen van de glycolzuur, Glycolzuur is een fruitzuur dat word aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid word als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme word aangespoord de huid te herstellen waardoor deze enorm gestimuleerd word.

Stap 2: het neutraliseren met de Acid Nutrilizer, de Acid Nutrilizer brengt de huid terug naar de natuurlijke PH waarde.

Stap 3: nabehandelen met de Skin Recovering serum, het serum zorgt ervoor dat de gevoelige huid na de intensieve behandeling extra energie krijgt, het verzacht en kalmeert de huid en zorgt dat de huid zich sneller hersteld.

De huid is na een glycopeel behandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene -en elastine vezels intensief gestimuleerd. De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar ook acne en onzuiverheden zullen verminderen. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstand verhogend.

Voor een optimaal resultaat in huidverjonging/-verbetering adviseren wij deze behandeling in kuurvorm van 3 à 4 keer.

Prijs

Elke volgende behandeling 90 minuten € 70 Nu boeken
1ste behandeling (incl recovery serum en sunblock SPF50 voor thuisgebruik) 90 minuten € 120 Nu boeken