PLATINA Oxygeneo + 5-in-1

Huidverstrakking/Anti-ageing.

Maak kennis met de geavanceerde 5-in-1 Super Facial van GeneO+. De gepatenteerde OxyGeneo™ technologie geeft een ongeëvenaarde voeding en zuurstofverrijking aan de huid, met een jongere uitstraling als resultaat al na slechts één behandeling.

OxyGeneo™ combineert de voordelen van microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en een fruitzuur peeling in 1 behandeling. Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende, goed verzorgde teint. De OxyGeneo™ behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren, gevoelige huid en zelfs voor de keloïde huid waarop geen microdermabrasie mag worden toegepast.  De OxyGeneo™ technologie is een doorbraak in superieure anti-aging resultaten door de huid in de diepere huidlagen te behandelen. De drie eerste stappen Exfoliatie, insluizen en zuurstofverrijking zijn het geheim van een jongere huid. Uw huid voelt het verschil direct.

De vierde stap, TriPollar® is de meest comfortabele & effectieve Radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische huidverstrakking en versteviging van het gelaat en de hals. TriPollar stijgt boven de limitaties uit van voorgaande monopolaire en bipolaire technologieën.

Deze behandeling verbetert de gelaatscontouren en geeft een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Doordat de huid in de diepere huidlagen wordt verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat.

De voordelen en resultaten zijn inclusief liftend effect, verbeteren van de kaaklijn, verstrakken van verslapte huid, behandelen van rimpels en een gladdere huid van de hals. TriPollar behandelingen geven direct zichtbare huidverbeterende resultaten en duurzame lange-termijn resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. Nog nooit eerder heeft een gelaatsbehandeling dergelijke direct zichtbare en effectieve resultaten gegeven met een aangename behandeling.

Door onze vijfde stap, de ultrasoon behandeling toe te voegen aan de OxyGeneo™ kunnen we de opname van actieve ingrediënten aanzienlijk verbeteren. Ultrasoon is een behandeling die de dichtheid van de huidlaag tijdelijk verkleint, waardoor kleine openingen tussen de cellen ontstaan en specifieke actieve ingrediënten beter in de huid worden opgenomen. Bovendien worden de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze dieper kunnen doordringen in de huid. Het toepassen van ultrasoon geeft een betere vochtretentie, verkleint grote poriën en vermindert vochtophoping en wallen rondom de ogen. De behandeling is veilig voor alle huidtypes, pijnloos en zacht. Het kan zelfs toegepast worden op gevoelige huidtypes. (bv. couperose of rosacea).

Voor een optimaal resultaat in huidverjonging/-verbetering adviseren wij deze behandeling in kuurvorm van 6 keer.

Prijs

Elke volgende behandeling (5 + 1 gratis) 105 minuten € 99 Nu boeken
1ste behandeling (incl hyposense serum en sunblock SPF50 voor thuisgebruik) 105 minuten € 140 Nu boeken