Workshops

Workshops privé of in groep

Een gezellige bende dames bij elkaar en samen experimenteren met make-up, gelaatsverzorging of grime. Fun gegarandeerd!

Afhankelijk van de gelegenheid (vrijgezellenavond, verjaardag, vriendinnenavond of een thema avond met specifieke technieken of trendlooks) kan je genieten van een leuke workshop. Elke workshop start met een glaasje cava of andere drankjes. Tevens zijn er ook hapjes voorzien.

Make-up workshops

Tijdens deze make-up workshop leer je samen met vriendinnen, collega’s of familie de professionele make-up tips kennen. Dit doen we aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken met professioneel materiaal. Er wordt geleerd hoe je je het beste maquilleert om de positieve kenmerken van je gelaat nog meer in de kijker te zetten of juist minder goede kantjes te camoufleren. Welke make-up past bij jouw gezicht? Welke kleur fond de teint? Hoe werk je die donkere kringen onder je ogen weg? Welke dagelijkse make-up en welke avond-look? Jij vraagt, wij doen het voor! Iedereen kan zelf uitproberen en bijleren! Wij voorzien alle materiaal (make-up, borstels, spiegels, watjes, reinigingsproducten, …) voor een geslaagde workshop. De workshop duurt 2,5u tot 3u en kan zowel tijdens de week, het weekend, overdag of ‘s avonds.

Workshop gelaatsverzorging

Tijdens de workshop gelaatsverzorging leer je je huid grondig reinigen, hoe je best scrubt, hoe en welk masker je best aanbrengt en hoelang dit mag inwerken op je huid. Ik bekijk welk huidtype je hebt en op basis daarvan kiezen we samen producten die zijn afgestemd op jouw huid. Je krijgt je fiche met je huidanalyse mee naar huis, zodat je nadien ook altijd eenvoudig kan zien welke producten best bij jou passen. Tijdens de workshop werk je met professionele gelaatsverzorgingsproducten van Henriette Faroche. Henriëtte Faroche heeft een zeer uitgebreide huidverzorgingslijn voor man en vrouw, waarbij alle producten één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging. De workshop duurt 2,5u tot 3u en kan zowel tijdens de week, het weekend, overdag of ‘s avonds.

Workshop facepainting/kindergrime

Face Paint / Kindergrime Workshops voor iedereen die zin heeft in een gezellige schmink namiddag met zijn zoon, dochter, kleinkind, petekind. Deze workshop is geschikt voor jong en oud. Ideaal kom je in duo, maar je mag ook alleen komen. Wij leren je de basistechnieken van kindergrime alsook leren werken met 3D Facepaint materiaal, zodat je erna zelf aan de slag kan gaan.

Ladies night out

4 tot 6 vriendinnen worden professioneel opgemaakt voor een onvergetelijk avondje uit!

(TIP voor vrijgezellenavond!)

Een avondje uit onder de dames, laat je professioneel opmaken in groep, een hapje en een drankje en een leuk muziekje om alvast in de sfeer te komen. Elke dame krijgt een persoonlijke look aangemeten, waar zij zich goed bij voelt.

Sit back & relax with the girls! Deze sessie duurt in totaal 2 tot 3 uur en kan je boeken vanaf € 45 per persoon. Ook mogelijk op verplaatsing mits toeslag van verplaatsingskosten 0,35€/km.

Prijzen workshops

Gelaatsverzorging Workshop (wat en hoe thuis gebruiken) Individueel 90 min € 75 Nu boeken
Make-Up Workshop (jezelf leren maquilleren) Individueel 90 min € 75 Nu boeken
Make-Up Workshop in groep 2 pers (prijs persoon, incl hapjes en drankjes) 2u 60€ Nu boeken
Make-Up Workshop in groep 3 pers (prijs persoon, incl hapjes en drankjes) 2u 50€ Nu boeken
Make-Up Workshop in groep 4 tot 8 pers (prijs persoon, incl hapjes en drankjes) 2,5 u tot 3u € 45 Nu boeken
Kindergrime Workshop (basis technieken) in groep (prijs persoon, incl hapjes en drankjes) Kinderen die als model meekomen, zijn gratis. 2,5 u € 45 Nu boeken
Ladies night out (prijs per persoon) (indien op verplaatsing + toeslag vervoersonkosten 0,35€/km) € 45 Nu boeken