ZILVER gelaatsbehandelingen

Geoptimaliseerd en voedend.

Wij bieden 6 verschillende ZILVER behandelingen aan welke vooral gericht zijn op de huid voeden. Hieronder vindt u een overzicht.

Collastine basis gelaatsbehandeling

De rijpere huid vertoont de eerste tekenen van verslapping door een verminderde aanwezigheid van collageen en elastine. Deze verslapping kan zijn intrede al doen vanaf het 25e levensjaar. De verslapping kan zowel voorkomen bij de droge/gevoelige huid, als ook bij de gemengde/vette huid. Deze behandeling voor de rijpere huid heeft een opbouwende en voedende werking, waarbij gezorgd wordt dat het collageen de huid weer soepel en veerkrachtig maakt. Bij vroegtijdige behandeling kan het vormen van rimpels aanzienlijk vertraagd worden en bestaande rimpels worden verzacht.

Hyposense gelaatsbehandeling

Voor de extreem gevoelige huid

Deze behandeling is voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Dit huidtype kan onder invloed van externe invloeden (zon, warmte, kou, droge lucht) vaak snel en fel reageren met rode vlekken, trekkerig gevoel of huidirritaties. Deze behandeling heeft vooral een kalmerende werking die zorgt voor vermindering van ontstekingen, roodheid en irritatie.

Brilliant vitamine E gelaatsbehandeling

Deze voedende en beschermende behandeling is vooral voor een huid met teleangiëctasieën of couperose en zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt.

Deze behandeling met de vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensieve verzorging vraagt. De vitamine E zorgt ervoor dat stuwingen in de huid worden opgeheven. Vandaar dat deze behandeling vaak wordt toegepast bij een huid met rosacea of couperose. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt.

Farorisan fruitzuren gelaatsbehandeling

Vertoont uw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft uw huid een vale uitstraling of rookt u, dan is een fruitzuren behandeling ideaal.

Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing.  Vooral na een winterperiode of wanneer u met hormoonproblemen te maken heeft, is dit een doeltreffende behandeling. Rookt u? Dan is deze behandeling zeer effectief. Zeker wanneer u de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan 24-uurs crème.

Faromatique gelaatsbehandeling

Bij deze behandelingen wordt er gewerkt met 100% natuurlijke etherische oliën, ook wel aromatherapie genoemd, bestaande uit extracten van bloemen en planten.

Ieder Henriëtte Faroche Faromatique concentraat bevat een uitgebalanceerde combinatie van essentiële oliën gemengd met een basisolie. De basisolie zorgt ervoor dat de werkzame essentiële oliën hun werk kunnen doen in de huid. Basisoliën zijn rijk aan vitaminen, fytohormonen, lecithine, die goed door de huid worden opgenomen. Er zijn 4 verschillende Faromatique concentraten, afgestemd op ieder huidtype.

  • Hydrasence Faromatique : Jojoba-olie met Aloë vera, Kamille, Lavendel en Calendula
  • Matifiante Faromatique: Amandelolie met Hamamelis, Salie, Ylang Ylang, Citroen en Melisse
  • Sensilence Faromatique : Avocado-olie met Kamille, Ylang Ylang, Aloe Vera, Rozen en Rozenhout
  • Brilliant Faromatique : Jojoba olie en Allantoïne met Wortelolie, Aloe Vera, Kamille en Calendula
Vitamine C gelaatsbehandeling

Deze behandeling is intensief voedend.

Vitaminen hebben een stimulerende werking in de opbouw en de functie van de huid. Vitamine C heeft een veelheid aan invloeden op de biochemische huishouding en werking in de huid. Vitamine C werkt als antioxidant. Daarmee beschermt het de cellen tegen vrije radicalen die gegenereerd worden, vooral door zonlicht maar ook door roken. Verder wordt de collageenvorming bevorderd. Hiermee geeft het de huid meer flexibiliteit en kracht. Vitamine C gaat de overmatige vorming van melanine tegen. Melanine is het donkere pigment in de huid, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld ouderdomsvlekken. Vitamine C voorkomt dit.

Prijzen ZILVER behandelingen

Collastine basis gelaatsbehandeling 60 min € 57 Nu boeken
Hyposense gelaatsbehandeling voor de extreem gevoelige huid 60 min € 57 Nu boeken
Brilliant Vitamine E gelaatsbehandeling 60 min € 57 Nu boeken
Farorisan fruitzuren gelaatsbehandeling 60 min € 57 Nu boeken
Faromatique behandelingen op basis van aromatherapie 60 min € 57 Nu boeken
Vitamine C gelaatsbehandeling 60 min € 60 Nu boeken