Over de salon

Vivanto is afgeleid van het Latijnse woord "VIVERE" en staat voor "tot leven brengen, innerlijke schoonheid naar buiten brengen".

Welkom!


Welkom in ons schoonheidsinstituut Vivanto, waar huidverbetering en relaxatie samenkomen. U wordt ontvangen in een rustige en gezellige sfeer. Ik help jullie graag bij het voorkomen van een vroegtijdige huidveroudering. Ik sta steeds klaar om u individueel en professioneel te adviseren

Mijn doel


Door een regelmatige intensieve verzorging in het salon met hoogwaardige produkten en het gebruik van de juiste dagelijkse verzorgingsprodukten voorkom je huidproblemen en behoud je een mooie, gezonde uitstraling. Dit is het doel wat ik voor ieder van jullie nastreef.

Mijn specialiteiten


U kan bij mij terecht voor diverse behandelingen: o.a. gelaatsverzorging, huidverbetering, huidverjonging, harsen, epileren, ontharen, wimpers/wenkbrauwen verven, visagie/make-up, bruidsmake-up, manicure, nagelstyling, gelnagels, medische pedicure, lichaamsverzorging, hotstonemassage, workshops, kinderfeestjes, etc.